jueves, 11 de febrero de 2016

LA POTÈNCIA DE SENTIR-HI




Ja tenim el nou audiòfon super potent Dynamo.


Quan treballem amb pacients amb pèrdues auditives de severes a profundes ens trobem que no tots els pacients tenen la mateixa resposta amb els audiòfons encara que els audiogrames siguin pràcticament iguals.

Dynamo vol dur l'audició a un nou nivell utilitzant la tecnologia BrainHearing que ajuda al cervell a interpretar el so amb menys esforç per entendre millor.


Una de les característiques principals dels pacients amb pèrdues auditives severes i profundes és la manca de restes auditives en les altes freqüències. La pèrdua d'aquests sons, com són la "s" o la "f", poden impactar negativament al desenvolupament i a la comprensió de les converses.


Gràcies a la tecnologia Speech Rescue, que incorpora aquest nou model incrementa la intel·ligibilitat de la parla amb un precís sistema de composició freqüencial recuperant les altes freqüències i copiant-les en regions audibles de mitja freqüència.

També incorpora el sistema Speech Guard E que capta, còpia, afegeix i amplifica amb eficàcia el senyal d'entrada per proporcionar al pacient claus importants de la parla.





Junts Speech Guard E i Speech Rescue li permetran percebre les veus amb major claredat durant tot el dia i el seu cervell tindrà més facilitat per descodificar el que se li diu en tots els ambients.


Vingui i provi'ls sense compromís, gaudirà d'una nova experiència.





No hay comentarios:

Publicar un comentario