jueves, 29 de octubre de 2015

UNA EXPERIÈNCIA QUE LI CANVIARÀ LA VIDACada vegada més els audiòfons incorporen moltes millores en quant a tecnologia i qualitat de so. Tenim a les nostres mans uns nous models d'audiòfons que tenen unes prestacions molt avançades i veiem com els nostres pacients guanyen més a l'hora de relacionar-se, de parlar, de comunicar-se, de entendre en reunions, ... en definitiva en tot el seu dia a dia. Aquí us fem una pinzellada d'aquestes prestacions que us comentem:

Centrar-se en el que és important
Amb la característica FreeFocus, els audiòfons se centren en els sons que vols escoltar fins i tot quan passa d’estar caminant a estar en una reunió.

Comprensió dels sons gairebé imperceptibles.
Amb Speech Guard E, protegeix la claredat i els detalls de la parla per permetre que el seu cervell comprengui fàcilment els que s’ha dit, fins i tot en ambients amb soroll.

Ràpida localització del so.
El So Espacial, ajuda al cervell a la seva habilitat natural de localitzar d’on provenen els sons, el que l’ajuda a saber on prestar atenció i poder per exemple creuar el carrer amb seguretat. 

Adaptat a les seves preferències personals.
Els audiòfons convencionals fan servir els mateixos ajustos per a tothom, però no hi ha dues persones que escoltin de la mateixa manera. Això és perquè el nostre cervell interpreta els sons de diferent manera. YouMatic es pot adaptar a les preferències personals d’escolta per donar-li una experiència més satisfactòria i natural. 

Nosaltres us ajudarem, aprofiteu per gaudir de la nova tecnologia més pionera i desenvolupada per satisfer les demandes més exigents, veniu a provar-los durant un mes i sentireu la diferència!
  
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario